header-photo

Μήνυμα Ενότητας και Αλλαγής

Η προσπάθεια για να αλλάξει σελίδα η χώρα ξεκίνησε. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία επικαλέστηκε βελτίωση της οικονομίας και διαρθρωτικές αλλαγές, απέτυχε παταγωδώς και σκόρπισε την απόγνωση στον απλό πολίτη. Έχει την αποκλειστική ευθύνη για τα αδιέξοδα που δημιούργησε κάτω από το βάρος από το οποίο κατέρρευσε, για την βαθιά κρίση που περνά σήμερα η χώρα σε όλα τα επίπεδα, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και ηθικό επίπεδο, για το οικονομικό κατρακύλισμα της χώρας, την ανεξέλεγκτη ακρίβεια που γονάτισε την ελληνική οικογένεια, τη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της χώρας μας, την υποβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας και την αύξηση του ελλείμματος του κρατικού προϋπολογισμού και δημόσιου χρέους.
Οι πολίτες έχουν πλέον κατασταλαγμένη άποψη για το ποια είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που μπορεί να σταματήσει την πορεία της χώρας από τον κατήφορο. Έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν ότι τα προβλήματα της χώρας απαιτούν ισχυρή και προοδευτική κυβέρνηση. Έτσι, θα δώσουν ισχυρή αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ για να δώσουμε όλοι μαζί, πολίτες και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τη δύσκολη μάχη της επόμενης μέρας.
Το ΠΑΣΟΚ έχοντας σχέδιο εξόδου από την κρίση ,δύναμη και τόλμη, προτείνει λύσεις. Η μεγάλη αυτή δημοκρατική παράταξη, συσπειρωμένη, δυνατή και πανέτοιμη, σχεδιάζει και θέλει να κάνει το όραμα πραγματικότητα για τον τόπο μας και τη χώρα μας.
Στις 4 Οκτώβρη, λοιπόν, ο λαός αποφασίζει και επιλέγει τη δημοκρατική ευθύνη και ικανότητα του ΠΑΣΟΚ για τη νέα διακυβέρνηση και ανασυγκρότηση της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας είτε Επώνυμα είτε Ανώνυμα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές.