header-photo

Επίσκεψη στο Δήμο Πλατέος


Με ομιλία στο Πλατύ, το βράδυ της Τρίτης και μπροστά σε ένα πολυάριθμο ακροατήριο, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ο κ. Σιδηρόπουλος άσκησε σκληρή κριτική στο σύνολο της Κυβερνητικής πολιτικής και προσωπικά στον κ. Καραμανλή, λέγοντας ότι επιχείρησε προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές, ελπίζοντας να υποστεί μια μικρότερη ήττα σε σχέση με εκείνη της ερχόμενης Άνοιξης. «Το ΠΑΣΟΚ»,είπε «στις 4 Οκτώβρη θα πετύχει μια μεγάλη νίκη και ο λαός έχοντας ανακτήσει την αισιοδοξία του θα δει ένα καλύτερο αύριο». Επίσης, τόνισε πως «ο Γιώργος Παπανδρέου έχει σχέδιο, πρόγραμμα, πίστη, όραμα και θέλει να κυβερνήσει με εντιμότητα και διαφάνεια για να πάμε μπροστά», ενώ αναφερόμενος και πάλι στο κυβερνών κόμμα της Ν.Δ. είπε ότι «διεύρυνε το σπάταλο κράτος, μείωσε το εισόδημα των πολιτών, δημιούργησε ακρίβεια, ασυδοσία, αισχροκέρδεια και οδήγησε τη χώρα σε πολλά αδιέξοδα και κακή οικονομική κατάσταση, χρεώνοντάς τη ακόμα περισσότερο με δάνεια».

«Απίστευτη κερδοφορία των Τραπεζών»

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. μείωσε τη φορολογία των εφοπλιστών, βιομηχάνων και των Τραπεζιτών, χαρίζοντας έτσι, αυτά τα πεντέμιση χρόνια, τεράστια ποσά στο μεγάλο κεφάλαιο. Έκανε λόγο για απίστευτη κερδοφορία των Τραπεζών, στις οποίες διοχετεύτηκαν από την Κυβέρνηση 28 δισεκατομμύρια ευρώ για να στηρίξουν επιχειρήσεις αλλά δεν προχώρησε τίποτα. Αντίθετα, τα χρήματα αυτά μοιράστηκαν στους ημετέρους δημιουργώντας τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο.

«Τα σκάνδαλα της Ν.Δ. δεν έχουν τελειωμό»

«Η σεμνή και ταπεινή Κυβέρνηση της Ν.Δ. έγινε Κυβέρνηση της μίζας, της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας.Αυτή η Κυβέρνηση, βουτηγμένη στα σκάνδαλα καταρρέει από το βάρος τους», σημείωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και χαρακτήρισε «άτολμο» τον κ. Καραμανλή για τη μη ανάληψη των ευθυνών, ενώ τόνισε ότι «η λαϊκή εντολή θα είναι ισχυρή και το ΠΑΣΟΚ ως Κυβέρνηση θα διαχειριστεί με εντιμότητα το δημόσιο χρήμα».


«Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το αγροτικό εισόδημα»

Μιλώντας για τους αγρότες υπενθύμισε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να δοθεί 1 δις ευρώ από τα 28 δις των Τραπεζών για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος λόγω της κρίσης. Συγχρόνως επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ για στήριξη του αγροτικού εισοδήματος «…γιατί πιστεύουμε στον αγρότη, ο οποίος στηρίζει την οικονομία και ζωντανεύει την περιφέρεια», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά και την καταβολή σύνταξης 950 ευρώ στο ζευγάρι.

«Δεν έχει γίνει κανένα μεγάλο έργο στο Νομό μας»

Στην ομιλία του ο Τάσος Σιδηρόπουλος αναφέρθηκε και στις πολλές κορδέλες που έκοψε η Ν.Δ. εγκαινιάζοντας έργα που ξεκίνησαν και εκτελέστηκαν από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πως σε τοπικό επίπεδο δεν έχει γίνει κανένα μεγάλο έργο. «…όλα είναι στον ‘αέρα’ – Διοικητήριο, Δικαστικό μέγαρο, κάθετος άξονας στην Εγνατία, απένταξη του Νοσοκομείου από το Γ’ Κ.Π.Σ. κλπ – και δεν προχώρησε τίποτα. Ο Νομός βυθίζεται στο μαρασμό και στην αδράνεια χωρίς να υπάρχει ανάπτυξη» επεσήμανε χαρακτηριστικά.


«Η Ελλάδα χάνει την ανταγωνιστικότητά της»

Ο υποψήφιος Βουλευτής υπήρξε κατηγορηματικός απέναντι στο κυβερνών κόμμα της Ν.Δ. λέγοντας ότι «η Ελλάδα χάνει την ανταγωνιστικότητά της τη στιγμή που – όπως τόνισε – παραδώσαμε μια Ελλάδα με κύρος, φωνή, δύναμη και τώρα τη μετατρέπουν στην ‘Ψωροκώσταινα’ του Καραμανλή, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που έχει όραμα, σχέδιο για την κοινωνία και είναι εκείνο που έστησε το κοινωνικό κράτος και θα το ξαναστήσει».

«Ισχυρή λαϊκή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου»

«Η Ελλάδα χρειάζεται τη νέα αλλαγή, με ισχυρή τη λαϊκή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, για να κυβερνήσει τον τόπο με όραμα και σχέδιο για το μέλλον, δίνοντας ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες, τόνισε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και δεσμεύτηκε ότι υπηρετώντας το ΠΑΣΟΚ από οποιαδήποτε θέση, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα για την ευημερία του τόπου μας και του λαού μας. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ζήτησε από όλους να κρατήσουν ψηλά τον Ήλιο της Ελπίδας, καλώντας τους ταυτόχρονα να αγωνιστούν για τη μεγάλη νίκη του λαού και της Δημοκρατικής Παράταξης. Νωρίτερα ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε επισκεφτεί τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Χθες ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε συνάντηση με γυναίκες στο καφέ «Κεντρικόν» στη Βέροια, ενώ σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Μελίκη, αφού επισκεφθεί νωρίτερα τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας είτε Επώνυμα είτε Ανώνυμα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές.