header-photo

Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους του Δήμου Δοβράς


Το απόγευμα της Δευτέρας 21-9-2009 ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Δοβρά και πραγματοποίησε ομιλία στον Αγ. Γεώργιο, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Ο κ. Σιδηρόπουλος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους, στους οποίους παρουσίασε το πολιτικό πλαίσιο αρχών κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για το Νομό μας.
Τον Τάσο Σιδηρόπουλο προσφώνησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αγίου Γεωργίου Γιώργος Χατζόπουλος, στην υποψηφιότητα του οποίου αναφέρθηκε με θερμά λόγια χαρακτηρίζοντας αυτόν «αγωνιστή» στους μακροχρόνιους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και επευφημιών από τους παρευρισκομένους πολίτες, ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένος τον Γιώργο Χατζόπουλο.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στη διακυβέρνηση της χώρας από τη Ν.Δ. και στις δυσμενείς επιπτώσεις από αυτή τη διακυβέρνηση στα λαϊκά στρώματα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, όπως τόνισε, να καταφύγει στη λύση της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. «…Αναζητούν ευθύνες στο χθες, ενώ κυβερνούσαν πεντέμιση χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπεραμύνθηκε των πολιτικών των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας: «Στηρίξαμε με δράσεις κοινωνικές πολιτικές, αλλά πάνω απ΄ όλα στηρίξαμε τον αγρότη. Στηρίξαμε την ύπαιθρο».

«Η ΚΥΒΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.. ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ»

Ακόμα, ο Τάσος Σιδηρόπουλος κατηγόρησε την Κυβέρνηση της Ν.Δ., σημειώνοντας
ότι με τις οικονομικές πολιτικές που ακολούθησε, με το επιχείρημα της δήθεν ισχυρής οικονομίας, κατέρρευσε μέσα σε λίγο χρόνο. «Άρα, είπε, δεν τους φταίει το ΠΑΣΟΚ, αλλά οι δικές τους αντιλαϊκές πολιτικές, οι οποίες φόρτωσαν με τεράστια φορολογικά βάρη τα λαϊκά στρώματα, την ίδια ώρα που με τη μείωση της φορολογίας χάρισαν μεγάλα κέρδη στα υψηλά στρώματα και η απελευθέρωση της αγοράς δημιούργησε ακρίβεια, τη μεγαλύτερη ακρίβεια που γνώρισε ο τόπος με τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους να μη μπορούν να την αντιμετωπίσουν». Αναφερόμενος στη συνέχεια στα σκάνδαλα (δομημένα ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης, «κουμπάροι», κλπ) που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και άλλα σκάνδαλα που βρίσκονται σε εξέλιξη, είπε ότι «αμαυρώνουν την εικόνα της Χώρας. Και εδώ είναι η ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου να μπορέσει να αντιστρέψει την εικόνα, αποκαθιστώντας, το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας και επαναφέροντας την πολιτική των αξιών στο προσκήνιο».

«ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

Επίσης, έκανε λόγο για μείωση του εισοδήματος των αγροτών με μια πρωτοφανή κατάρρευση όλων των τιμών των προϊόντων και ταυτόχρονα αύξηση του κόστους της παραγωγής τους καθώς και το ότι μέχρι τώρα δεν έχουν ξεκινήσει οι εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις.
Συνάμα, υπενθύμισε την κίνηση του κ. Καραμανλή να πάει τη μία και μοναδική φορά στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων και τελικώς υπήρξε μείωση κατά 45% των κονδυλίων της αγροτικής ανάπτυξης, ενώ επεσήμανε την πρόταση του Γ. Παπανδρεόυ να δοθεί 1 δις ευρώ από τα 28 δις ευρώ των Τραπεζών για να στηριχθεί το αγροτικό εισόδημα και να μη βουλιάξουν οικονομικά τα αγροτικά νοικοκυριά.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έκανε λόγο επίσης για ξεπούλημα και «λεηλασία» του Δημόσιου πλούτου, για απαξίωση του Ε.Σ.Υ. και γκρέμισμα του κοινωνικού κράτους. «Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το Ε.Σ.Υ. προχωρώντας στην πρόσληψη 3.000 γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού ετησίως, όπως και την Δημόσια Παιδεία διαθέτοντας 1 δις ευρώ το χρόνο».
Τέλος, επεσήμανε ότι σε τοπικό επίπεδο δεν προχώρησε κανένα μεγάλο έργο (απένταξη του Νοσοκομείου Βέροιας από το 3ο Κ.Π.Σ. και την ευκαιρία που χάθηκε για επέκτασή του, Διοικητήριο, Δικαστικό Μέγαρο, εμπορευματικό αεροδρόμιο, δημιουργία πανεπιστημιακών σχολών κλπ) Μετά τόνισε με έμφαση ότι «..απέναντι σε αυτή την πολιτική, το ΠΑΣΟΚ έρχεται να κοιτάξει στα μάτια τον Έλληνα πολίτη και να φτιάξει ένα κράτος με ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, αναδιανομής του πλούτου, στήριξη της μικρομεσαίας τάξης και την δέσμευση του Γ. Παπανδρέου να φέρει στη Βουλή προς ψήφιση πέντε νομοσχέδια στις 100 πρώτες μέρες της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη του εισοδήματος, την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και τη στήριξη των ανέργων».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Τάσος Σιδηρόπουλος κάλεσε τους εξαπατημένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. «να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον της Περιφέρειας και του Νομού μας».
Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Σιδηρόπουλος δέχθηκε θερμά συγχαρητήρια κι ευχές για καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας είτε Επώνυμα είτε Ανώνυμα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές.