header-photo

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Θεόδωρο Σαρρή συναντήθηκε την Τετάρτη 8-12-2010 ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής των αποζημιώσεων στους παραγωγούς του Ν. Ημαθίας και αφορούν στην φετινή καλλιεργητική περίοδο.
Ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη της απόδοσης των αποζημιώσεων το συντομότερο, προκειμένου να καλύψει το απολεσθέν εισόδημα των παραγωγών για τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους.
Ο κ. Σαρρής διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η διαδικασία της καταβολής των αποζημιώσεων σε όλες τις καλλιέργειες και για όλα τα ζημιογόνα αίτια, ολοκληρώνεται σταδιακά και ήδη από τέλος του έτους θα αρχίσουν να καταβάλλονται τα ποσά στους δικαιούχους παραγωγούς. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ότι για τις ζημίες, για τις οποίες η διαδικασία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί από τον ΕΛΓΑ, οι αποζημιώσεις θα αποδοθούν σταδιακά μέχρι τον Μάρτη του 2011.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 23-1-2011.ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΟΥΜΕ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10-1-2011 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΣΤΙΣ 23-7-2010.ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ,ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ EYRO?ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΕΠΗΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ "ΓΡΑΦΕΙ"ΚΑΝΟΝΙΚΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ, ΣΑΝ "ΠΟΝΤΙΟΣ"ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΝΑ ΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ....... ...ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΤΑΒΛΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να γράψετε το σχόλιο σας είτε Επώνυμα είτε Ανώνυμα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές.